Концерти 

Християна Лоизу и Дани Леван изненадват с таен концерт

Християна Лоизу и Дани Леван изненадват меломаните. Двамата талантливи певци са решили да зарадват своите фенове с „таен“ концерт. Това обявиха певците в социалната мрежа.

„С огромно удоволствие ви каним на едно музикално пътешествие по коледно време. Бутиков концерт забулен в много неочаквани изживявания за сетивата! Мястото…? Мястото е едно необикновено приключение, чрез което искаме да ви потопим в един задушевен уют пропит в дългогодишната история на едно изтънчено място. Гарантираме, че не сте подозирали за съществуването на това пространство с необясним и необичаен чар. Място, което не се описва, защото трябва да се усети! Музиката?“ – споделят те.

„Както подобава на един secret concert ще чуете подбран репертоар от наши, а сме сигурни и ваши любими актуални, също и останали във времето световни, балкански и български хитове, и разбира се, авторска муизика. В това събитие няма да сте просто гости! Ще бъдете част от него и близо до нас, а сцената няма да ни дели в това пространство! “ – обясняват още изпълнителите.

За да запазят всичко в мистерия те са създали тайна група в Viber, в която ще допускат желаещите за събитието и ще обявят мястото ден преди да се състои.

„Този концерт не е “таен” за да се избяга от правилата за посещения на публични места! Създаваме това събитие за да ви донесем нови емоции по един различен, тайнствен и изненадващ начин“- допълват Криси и Дани.

Още

Leave a Comment