Християна Лоизу и Danny Levan - Крий ми очитеКлипове и песни 

Християна Лоизу и Danny Levan – Крий ми очите

Християна Лоизу и Danny Levan посрещат лятото със страстен дует. Финалистката от “Като две капки вода” и поп изпълнителят зарадваха своите фенове с новата си дуетна песен “Крий ми очите”.

След като през студените месеци песента сгряваше меломаните, но на гръцки език и звучеше във всеки клуб в Гърция със заглавие “Vradia Hamena” (Изгубени нощи), сега двамата гласовити певци разгорещяват страстите и на български език.

“Песента е за онези моменти, в които решаваме да се направим на приятно разсеяни, да грешим осъзнато и с удоволствие. Отдайте се на изкушението и нека резултат да е любов” – казва Danny Levan.

Християна Лоизу и Danny Levan - Крий ми очите

“Любовта може да боли, а може да бъде и причина да постигнем всяка наша цел. От нас зависи кое ще се случи. Нека нашата песен бъде мотивация за всеки, който се колебае кой път да избере” – споделя Християна Лоизу.

Музиката и аранжиментът са дело на Десислав Данчев – Десо от група “Мастило”, а върху текста е работила талантливата текстописка Анастасия Мавродиева.

Християна Лоизу и Danny Levan - Крий ми очите

В момента бременната изпълнителка се е отдала на заслужена почивка в родината си, а дуетната й половинка Danny Levan лети към Кипър за да бъдат заедно в деня на премиерата, където ще съберат близки приятели в нашумял нощен клуб.

Още

Leave a Comment