Христо Стоичков изгрява в юбилейния концерт на Братя Аргирови Новини 

Христо Стоичков изгрява в юбилейния концерт на Братя Аргирови 

Братя Аргирови  ще отбележат 40 години музикална кариера с концерт в зала №1 на НДК, който ще се състои навръх рождения им ден – 23 април. Благовест и Светослав споделят, че не е било лесна задача да накарат Стоичков да пее и признават, че главната заслуга за това е на издателите им на книгата им. Това са Милена Стефанова и Станислав Минчев от Софтпрес. Подходът е внимателен към избор на песен, тъй като футболистът е много популярен.

„Мисля, че Христо е много музикален и веднага влиза в тоналност. Когато пеем тримата, той пее чисто. Пее от сърце и се вижда, че пее от душата си и дава всичко от себе си. За мен лично, той има талант и за певец“ –  казват те в студиото на „Събуди се“.

Братя Аргирови създават трета песен с Тони Димитрова и казват, че много я обичат, защото за тях тя е искрен, чист и надарен с много талант човек. Артистите са известни с това, че единият е фен на ЦСКА, а другият на Левски, но нямат проблем с известния си приятел футболист.

Братя Аргирови  ще отбележат 40 години музикална кариера с концерт в зала №1 на НДК, който ще се състои навръх рождения им ден – 23 април.

„Бяхме силно впечатлени от невероятния професионализъм на този човек. Каже ли нещо, за него е закон. Винаги е пръв за снимките на клипа или в студиото, когато записвахме песента. Подготвен е на макс. Не случайно е постигнал всичко във футбола. Не случайно е най-големият посланик на България по света. Когато прави нещо, го прави от сърце и дава всичко от себе си“ – споделят те впечатленията си за Христо Стоичков.

Благовест и Светослав признават, че не е лесно да си на върха, защото винаги си център на внимание. Но когато излязат на сцената и видят любовта на хората, забравят за всички несгоди.

„Голяма наша мечта е да направим концерт в зала №1 на НДК след нашето завръщане. Концертът ще е на 23 април 2024. Тогава е нашият рожден ден, когато правим 65 години и ще отбележим 40 години на сцена. Ицо ще е там, а също така и оркестърът на държавна опера в Русе, под диригентството на Митко Косев. Ще има гости като Тони Димитрова, дует Мания, KLina и много други. Опитали сме се да направим разнообразно шоу и да доставим радост на публиката. Всеки гост на нашия концерт ще получи безплатен билет за Музея на славата и ваучер за намаление в магазина на Христо. Това е жест от него. След концерта ще има среща с автографи за фенове“ – разказват братя Аргирови пред NOVA.

Още

Leave a Comment