Новини 

Цвети от дует Expose със страхотен подарък за 8 март

Цвети от дует Expose бе изненадана със страхотен подарък по случай женския празник. Цветелина Маринова, както е истинското й име, получи уникален микрофон, инкрустиран плътно със скъпоценни камъни.

Блестящото музикално бижу е напълно функционално и както самата певица се шегува: „Микрофонът няма търпение скоро да бъде използван на живо участие пред публика“.

Всъщност зад случването на тази изненада стои интересна история. Завръзката е по време на участие на Expose в програмата на луксозен хотел в Рибарица ( при спазване на всички мерки за сигурност). Сред гостите на събитието е популярният дизайнер Атанас Ружев, който остава силно впечатлен от изпълнението на дуета.

След като чува големия им хит „Не се предавам“, Атанас, известен с нестандартното си мислене и работата си за една от най-големите испански марки за бижута, решава, че необикновеният глас на звездата не може да пее на обикновен микрофон.

Веднага майсторът на ювелирните решения се заема да поправи тази „грешка“. Камъните за нестандартния подарък биват ексклузивно поръчани от чужбина и са специално подбрани от луксозен чешки бранд за бижута. Седмици по- късно фантастичното бижу вече е в ръцете на изпълнителката и единственото, което му липсва в момента е живата сцена.

„Но сигурна съм и това ще се случи съвсем скоро“- казва Цвети от Expose и добавя, че летният график на дуета е вече почти запълнен.

И докато очакваме добрия стар клубен живот, припомняме и последния хит на Expose, който се превърна в химн на артистите в пандемичната криза.

Още

Leave a Comment