Новини 

Цвети Радойчева стана обект на нагла измама

Цвети Радойчева за пореден път разбра за неправомерно използване на нейни снимки във интернет. Този път нарушението е във Facebook.

Фен на певицата се свърза с нея и й съобщи, че фалшив профил с име TsvetiChukova е използвал нейни снимки и се е опитал да атакува политическа страница на ВМРО Добрич, която въпросният почитател изпълнителката поддържа. Той е идентифицирал поп певицата и решил да я потърси лично, за да й съобщи за нередността.

Преди година Цвети отново бе обект на измама, като в социалната мрежа беше направен фалшив профил с нейното име и бяха използвани лични снимки без нейно съгласие. По-късно стана ясно, че фалшивият профил е бил много активен и е комуникирал с много хора във Facebook от името на Цвети Радойчева.

Тогава поп певицата докладва профила за фалшив и се свърза с комисия за защита на личните данни, след което профилът бе премахнат.

„За пореден път някой навлиза в личното ми пространство, използвайки моя лик с недобронамерен цел. Няма да оставя нещата така и този път ще подам жалба в комисия за защита на личните данни“ – категорична е певицата.

Още

Leave a Comment