Цвети Радойчева с емоционална балада - Дишам само за тебКлипове и песни 

Цвети Радойчева с емоционална балада – Дишам само за теб

Цвети Радойчева разчувства почитателите си със силна и емоционална балада, носеща заглавието “Дишам само за теб”. След хитовия си сингъл “Спомен за любов”, съвместно с DJ Rossko, поп изпълнителката е готова с въздействащата балада.

Песента е по музика на самата изпълнителка и е вдъхновена от стиховете на пътешественика и поет Теодор Троев. Името “Дишам само за теб” се ражда в съзнанието на Цвети през лятото на тази година, когато се отделя за седмица от комуникациите и се отдава на почивка и творчество. Именно тогава влага цялата си емоция и душа, като сътворява новата си балада, която е тематично продължение на най-известната й песен “Вземи ми всичко” от 2012 г.

Във видеото Цвети залага на естествена визия, излъчваща женственост, нежност, голяма доза сексапил и силно артистично присъствие. Кадрите с море и ветроходни яхти карат зрителя да мечтае за свобода и преживяване на красиви и емоционални моменти.
Цвети Радойчева с емоционална балада - Дишам само за теб

Хореографът Николая Димитрова допринася с финес и обаятелност в клипа, танцувайки с цялата си любов и отдаденост .

“Дишам само за теб” стана любима на много колеги на Цвети от музикалния бранш, които побързаха да я поздравят и да споделят песента в личните си профили в социалните мрежи.

Още

Leave a Comment