Новини 

Ясен е пълният състав на треньорите в новия сезон на „Гласът на България“

И втората двойка треньори в предстоящия девети сезон на „Гласът на България“ по bTV вече е известна – това са звездните Галена и Иван Лечев. Двамата действащи треньори са единствените с победа в шоуто досега.

В последния сезон Галена изведе гласовитата Петя Панева до титлата „Глас на България“, а Мастър Иван Лечев три пъти преди това бе треньорът-победител в различните сезони.

Двамата се присъединяват към вече обявените DARA и Любо Киров. Четиримата заедно оформят пълния, изключително силен и определено колоритен треньорски състав в деветия сезон на „Гласът на България“.
poster

Стартът е тази есен по bTV, а снимките тепърва предстоят.

Кандидатите да участват в надпреварата за 50 хиляди лева, да бъдат чути от цяла България и да станат новия „Глас на България“, тази година са стотици.

След проведените прослушвания, те вече подготвят своите сценични изпълнения, издават от екипа на предаването.

„Нямам търпение да стартираме работа по новия сезон и да чуя новите гласове на България! Тази година очаквам още повече талантливи участници, които да ни завладеят с пеене и присъствие“, споделя вълнението си Галена.

„След победата на моя отбор в последния сезон очаквам, че моите любими колеги треньори ще се „постараят“ да ми отмъкнат короната, но отсега да знаят, че няма да им е лесно“, усмихва се тя и добавя: „Гласът на България“ е едно прекрасно изживяване и съм щастлива, че отново ще бъдем заедно“.

Въпреки че в последния сезон Иван Лечев не успя да стигне до победата със своя отбор, той не само не губи надежда, а подхожда с подобаващо самочувствие и типичното си чувство за хумор.

„Мисля, че е крайно време най-добрият треньор да спечели отново“- заканва се с усмивка той.

Явно конкуренцията между треньорите този сезон ще е наистина сериозна и всеки от тях ще бъде готов на всичко, за да привлече в отбора си най-добрите, интересни, впечатляващи и завладяващи гласове.

Кой от тях ще чуе пръв, ще разпознае и ще се обърне на новия „Глас на България“ ще стане ясно тази есен по bTV.

Далеч по-опитен и още по-усмихнат в новия сезон се впуска и неговият чаровен водещ – синеокият музикант, продуцент и актьор – Иван Тишев.

„За първи път миналата година бях водещ на толкова мащабен телевизионен формат и определено беше голяма тръпка и емоция за мен. Сега съм още по-уверен и нямам търпение отново да посрещна талантливите гласове на България и заедно със зрителите да се потопим в магията на музиката“ – споделя той.

Още

Leave a Comment