Новини 

16-годишната Никол Паласчева подписа със Sony Music

Nika Paris (Никол Паласчева) стана известна с участието си в последното италианско издание на шоуто X Factor, където омагьоса и журито, и публиката.

Шестнадесетгодишната певица с уникален тембър и силно сценично присъствие впечатлява и екипа на Sony Music, които веднага след участието й в предаването подписват договор с нея. Nika има уникален стил, елегантност и излъчване, пее на френски, италиански и е считана за една от големите млади надежди на италианската сцена.

Успехът й не е случаен. Зад него стоят усилията на друга българка – Дариана Куманова, която от години живее и работи в Милано, където е изградила успешна кариера на вокален педагог, музикален продуцент, мениджър и автор на музика.

Дариана открива Никол на конкурс в България, когато тя е само на 9 години. Впечатлява се от нея, кани я на конкурс в Италия, където малката певица обира всички награди.

Правят уговорка Никол да се върне в Милано когато порасне и навърши поне 15 години, за да започнат да работят по нейната кариера, както и става. Така се ражда Nika Paris, която вече е звезда на един от най-големите европейски пазари и има сделка с една от най-големите звукозаписни компании света.

На дневен ред сега е колаборацията на Nika с един от най-успешните диджейски и продуцентски тандеми – ROOM9, с които прави за тек-хаус ремикс на оригиналната си песен „No Limit”, прекръстена на „Without Limits“.

В ремикса сладостта на мелодичния й глас е смесена с дълбоките електронни звуци, така обичани от феновете на ROOM9.

Още

Leave a Comment