„46“ на Миро - нов албум, събрал някои от най-красивите български песни и един нов тракНовини 

„46“ на Миро – нов албум, събрал някои от най-красивите български песни и един нов трак

Всяка от песните на Миро е „печат“ не само в душата на публиката, но и в историята на българската поп музика. Той е притежател и на най-емоционалния вокал на музикалната сцена у нас, създател на някои от най-вълнуващите и любими мелодии и текстове, с талант и присъствие, които са му спечелили заслужено място на върха.

Като тръгнем от „Някога преди“ – първото му самостоятелно парче след „Каризма“, минем през „Губя контрол, когато“, „Август е Септември“, „Убиваме с любов“, „Гълъбо“, „Печат от моята душа“, „Очите“, „Сувенир“, „Върха на планината“ и стигнем до „Повече“ – дуетът му с ALMA, който стана любим на милиони българи, Миро може да се похвали само с песни – съкровища. Всички чакаме от години изпълнителят да събере тези бижута на едно място.

„46“ на Миро - нов албум, събрал някои от най-красивите български песни и един нов трак

Подаръкът е налице – сборен албум със заглавие, което хем маркира времето, хем бяга от него. „46“ на Миро е албум, събрал някои от най-красивите български песни и един нов трак – „Отначало“, който ще излезе с видео през май.

„Благодаря ви, че сте с мен! С „46“ прегръщам и освобождавам миналото и започвам отначало. Този албум е благодарност за всичко, което е било и всичко, което предстои“, споделя Миро.

Миро отбеляза премиерата на „46“ с концерт на 28 април в Pirotska 5 Event Center. На сцената с него бяха страхотните музиканти от SoulBMoll, а водещи на събитието – Ники Кънчев и Атанас Стоянов.

Албумът „46“ с най-доброто от Миро излиза от „Вирджиния Рекърдс“ по лиценз на „Емма Мюзик“ с медийната подкрепа на БГ Радио.

Още

Leave a Comment