Новини 

ALMA: Имам късмет, че музиката не е единствената ми страст

ALMA бързо успя да се нареди сред предпочитаните млади звезди у нас. Тя  впечатли голяма аудитория още с дебютния си сингъл. Наскоро излезе и най-новата й песен „My Mama Told Me“, в която има специално послание.

Дъщерята на Саня Армутлива призна срещу какви хора се бунтува и не скри какви различия се проявяват в отношенията с именитата й майка.

„Бунтувам се срещу агресивните авторитети – това са хора, които не са готови да подложат на съмнение своите мнения, взимат се прекалено на сериозно и изискват подчинение. Бунтувам се и срещу всякакъв вид дискриминация, насочена към по-различните хора. Относно майка ми – честно казано не се сещам за големи различия. Тя е по-организирана от мен, знае доста повече и има огромен опит, от който се уча. Иначе доста си приличаме и по характер. Добри момичета!“ – казва тя пред „Блиц“, а за притесненията, които понякога оставя у майка си подчертава:

„Винаги, когато съм извън къщи вечер, ако закъснявам и не се прибера навреме, тя стои будна и следи стъпките ми докато не съм у дома, дори и когато не сме в един град или държава“.

ALMA разкава и докъде иска да стигне в музиката, както и дали мечтае за световната сцена.

„Имам късмет, че музиката не е единствената ми страст. Рисувам доста активно, уча театър във всичките му аспекти, започнах да се занимавам и с актьорско майсторство. Знам, че творческите професии са рискови и затова нямам фикс идеи за успех, а просто съм решила да полагам усилия в много посоки. Ако гигантският успех дойде, ще го прегърна, но не съм готова да го превърна в едничка цел, защото така лесно можеш да станеш арогантен, материалистично настроен и повърхностен. Щастието ми може да има много лица“ – обяснява изпълнителката.

Още

Leave a Comment