Danny Levan – Ти ли сиКлипове и песни 

Danny Levan – Ти ли си

Новата песен и видео на Danny Levan – Ти ли си, откриват есенния музикален сезон с вдъхновяващо послание за промените, които настъпват в отношенията и връзките между хората. Колко често си задаваме въпроса „Ти ли си“ на човека, който познаваме, на който сме отделели месеци и години, за да ни обича или разочарова.

„Ти ли си“ е с модерно звучене, което ще ви накара да танцувате, но с мисъл към хората, които обичате или тези, които сте „изпуснали“ от живота си. Слушайки песента екипът ви гарантира романтично пътешествие към вашата душа и сърце с което да изразите искрените си желания.

Успешен и доказан екип стои зад реализацията на новата песен на изпълнителя. Музиката е на Хриси Пачалова и Кирил Димитров, текстът е на Ангел Проданов и Хриси Пачалова, а аранжиментът е на Панчо Карамански.

За терен на снимките режисьорът Павлин Иванов- Bashmotion използва спортния комплекс на Техническия университет в София, където изключително стилно изпълнителят ни допуска до своя свят на сенките от любов и разочарования. Във видеото участват и танцьорките от „NEXT Generation“ с хореограф Росица Терзийска.

Елегантната и стилна визия на костюмите във видеото е дело на Живко Жечев.

„Надявам се, че с новата песен и видео ще накарам повече хора да започнат да говорят и да споделят помежду си, както за хубавите моменти в живота така и да решават с много любов проблемите в своите връзки“ – споделя Дани Леван.

Още

Leave a Comment