Новини 

DARA: Знам коя съм и вярвам в себе си

DARA е на мнение, че младите хора прекарват доста време онлайн. Дарина Йотова, както е истинското й име, е само на 22 години, но зад гърба си вече има няколко хита и над 375 000 последователи в „Инстаграм“, което я нарежда на 19-о място в класацията на най-популярни личности в социалната мрежа.

„Преди бях доста по-зарибена да ползвам социалните мрежи, след това спрях този навик, защото не смятам, че е най-доброто, което мога да направя с времето си. Има много по-важни неща“ – признава тя в „Преди обед“.

„Инстаграм“ е любимата ми платформа, нея използвам най-често. Там обичам да споделям най-много неща за себе си“ – допълва още певицата.

Разказва, че бързо взема решения коя снимка да качи. Понякога, за да направи свое фото й е нужно малко време, само няколко минути, друг път нещата перфектната снимка се получава за около 30 минути, а цял ден е нужен, ако се прави сериозна фотосесия.

Не крие, че успява да проследи стотиците коментари, които получава, но не се оставя на вълната от негативизъм.

„Не се втренчвам в такива неща. Най-малкото знам коя съм, каква позиция имам и вярвам в себе си достатъчно, за да не ми пречи хейтът. Не е нещо, което да приемам навътре, но има доста хора, които се депресират от хейт коментарите“ – заявява звездата

Още

Leave a Comment