Новини 

DARA: Идеите ми никога не свършват

DARA е сред младите звезди на БГ музиката, които освен с хитови парчета, радват меломаните и с атрактивна визия. Тя залага на ефектни тоалети, като ключовото е нейната креативност.

„Начинът, по който се чувствам и виждам света чрез дрехите си. Напоследък обичам да измислям различни дизайни, рисувам скици, които после се превръщат в сценични тоалети с помощта на мама. А когато става дума за цветове – колкото по-шарено и ярко, толкова по-добре“ – казва певицата пред „Телеграф“.

Изпълнителката бе сред номинираните за наградите на БГ Радио, а самото събитие коментира така: „Феновете ми бяха там с мен, всъщност те са на всяко мое участие, без значение от кой край на България са, стават рано, хващат влаковете и идват да ме подкрепят. Именно тази любов от тях, която получавам в огромно количество, е най-голямата награда за мен“.

За това има трудно ли се пазят приятелствата в музикалните среди казва: „Не смятам, че се пазят трудно, особено когато приятелството е истинско“.

По време на пандемията не е усетила изолацията, защото бе част от телевизионно риалити.

„През цялото това време бях в „Като две капки вода“ и ежедневието ми беше запълнено с репетиции за различните образи. Идеите ми никога не свършват, когато имам вдъхновение, а в моментите, в които хората остават сами, стават още по-креативни. Започнах да рисувам отново, готвих много и направих песен в домашни условия“ – разказва тя.

Още

Leave a Comment