Новини 

DARA: Много внимателно трябва да подбираш критиките си

DARA прие ново предизвикателство в професионален план. Провокативната певица предстои да се превърне в ментор, защото е новото попълнение в треньорския състав на „Гласът на България“ и от новия сезон на риалити формата.

Тя, Галена, Любо Киров и Иван Лечев ще са хората, които ще търсят талантливи изпълнители и ще ги превръщат в звезди.

Като дете DARA мечтае да стане художествена гимнастичка, но се озовава не в спортната зала, а на музикалната сцена и бързо се превръща в тийн сензация.

Само на 22 години младата звезда поема отговорността да напътства музикални таланти, които търсят път към голямата сцена.

„Много внимателно трябва да подбираш критиките си и думите, които казваш. Не искам някой срещу мен да се почувства зле. Никога не бих направила критика, която да е прекалено рязка. По-скоро бих окуражила и бих дала някакъв съвет, който да може да те изгради, а не да те смачкам“ – споделя певицата в „Преди обед“.

Признава, че от останалите членове на журито с Любо е най-близка и него счета за свой ментор. Респектирана е от Иван Лечев. Познава се и с Галена и обобщава за журито: „Тази година журито е най-силното до момента. Химията между нас е много голяма. Още първия път, когато се срещнах с тях, ми беше някак си хубаво. Все едно сме едно цяло.“

Още

Leave a Comment