DARA предизвиква с "Богиня"Клипове и песни 

DARA предизвиква с „Богиня“

В момента DARA e попаднала в обсега на вниманието на публика от цял свят, след като корейската суперзвезда KAI направи своя адаптация на парчето й „Mr. Rover“. K-поп обществото скандира името й във всички социални мрежи и се надява за колаборация между нея и KAI.

Едновременно с това DARA е в началото на първото си презокеанско турне, за което си партнира с Дони. То стартира на 9 март в Ню Йорк и ще приключи месец по-късно в Монреал.

На 17 март пък се състоя премиерата на новия проект на изпълнителката, озаглавен с намигване „Богиня“. Парчето е със закачлив текст, свежа мелодия и танцувален ритъм, които го класират сред претендентите за нов летен хит.

Създадено е по време на една от творческите сесии в студиата на „Вирджиния Рекърдс“, като негови автори са самата DARA и румънският музикален продуцент Cristian Pistol (Mr. Gun), който работи активно с Chris Tarcea (Monoir).

„Имах нужда от силна песен на български език, защото знам, че моята публика я чака. Обожавам времето в студио, напоследък прекарах цели дни създавайки музика. Задават се много нови неща, които истински ме вълнуват“ – споделя певицата.

Видеоклипът е режисиран от Виктор Антонов – Рик. Официалната аудио и видео премиера на „Богиня“ състоя в българския ТВ и радио ефир, всички стрийминг платформи и YouTube канала на „Вирджиния Рекърдс“.

Още

Leave a Comment