DARA: Ролята ми е да намеря новия „Глас на България“Новини 

DARA: Ролята ми е да намеря новия „Глас на България“

DARA е треньор в “Гласът на България” за втори пореден път. Новият сезон на музикалното риалити донесе на нея нови емоции и силна музикалната надпревара с колегите треньори – Галена, Иван Лечев и Любо Киров.

“Много се радвам, че отново сядам на червения стол, който освен забава и много незабравими мигове, носи и голяма отговорност. Благодаря за доверието на целия екип на bTV и “Гласът на България”. Нямах търпение за девети сезон и срещата ми с нови талантливи и супер зареждащи хора” – разказва младата звезда пред “България днес” и подчертава: “Супер развълнувана съм само при мисълта, какво ни предстои”.

Тя разкрива и за какви гласове се бори в “кастингите на тъмно” и дали за нея има значение в какъв жанр се изявяват – народна музика, поп, рок, фолк…

“Ролята ми е да намеря новия „Глас на България“. Не си поставям стилови ограничения и вярвам, че у нас има забележителни певци във всеки един стил. Търся различни, необикновени тембри. Искам да направя отбор с цветна темброва картина” – подчертава DARA.

Междувременно актуалната изпълнителка се радва на нови награди у нас и в чужбина, нова песен, нова любов и нови пътувания.

“Тези последни няколко месеца са луда, забавна и мечтана въртележка от хиляди емоции. Всичко се случва толкова бързо, че нямам време дори да го осъзная и дори да му се насладя” – споделя с вълнение тя.

Още

Leave a Comment