DEEP ZONE Project ft. Бисера и Лидия представиха “Нещо по-така“Клипове и песни 

DEEP ZONE Project ft. Бисера и Лидия представиха “Нещо по-така“

Иноваторите в клубната музика – DEEP ZONE Project заедно с Бисера и Лидия представиха “Нещо по-така“. Първото българско пълнометражно музикално видео, изградено изцяло с AI технологии и анимации, е вече факт.

Вярно на стилистиката на групата, парчето е енергично техно, което се отличава с оригинални български фолклорни мотиви и отпявания на етно певиците Бисера и Лидия, гост-изпълнителки в проекта. Закачливото заглавие на песента е поздрав към всички фенове на групата, които през годините по време на техни концерти са си пожелавали “нещо по-така”.

Заедно с аудиото излиза и официалният клип, реализиран от Радостин Събев (Шошо) и Sky Brothers. Футуристичното видео, създадено с помощта на изкуствен интелект, е поглед към бъдещето, комбиниран с традиционни български елементи като носии, шевици и накити.

DEEP ZONE Project ft. Бисера и Лидия представиха “Нещо по-така“

Групата загатна за новия си проект по време на церемонията на наградите ИКАР, където беше отличена със специалния приз за съвременна музика. Броени дни по-късно DEEP ZONE Project бяха номинирани за пореден път и в категория „БГ ГРУПА“ на тазгодишните музикални награди.

Официалната аудио и видео премиера на „Нещо по-така“ е днес, 11 април, в българския ТВ и радио ефир, всички дигитални платформи и YouTube канала на DEEP ZONE Project.

Още

Leave a Comment