Клипове и песни 

DJ David Guett feat. Боро Първи с ремикс на хита „Get Together“

Българският рапър Боро Първи издаде нова песен – ремикс на хитовото парче „Get Together“ на световноизвестния DJ David Guetta. Ремиксът е създаден като част от петото издание на проекта Tuborg Open, който има за цел да насърчи развитието на младите артисти чрез колаборацията им с популярни изпълнители и взаимодействието с феновете на музиката по целия свят.

От стартирането си през 2017 г. Tuborg Open работи с популярни международни изпълнители, сред които The Chainsmokers, Major Lazer, Clean Bandit, Diplo и MØ, за да създаде нови версии на хитовете, които оглавяват музикалните класации.

Тази година си партнира с френския DJ David Guetta, чието парче „Get Together“ обединява изпълнители от Китай, България, Непал, Узбекистан и Сърбия. Всеки от младите таланти имаше възможност да запише ремикс на песента, като вложи в него част от уникалния си стил, музика, култура и националност. Ремиксите ни напомнят, че музиката има силата да обединява хората навсякъде по света, независимо от културните различия, икономическите или социалните фактори.

„През целия ми живот се опитвам да се свързвам с хората чрез музиката – дали чрез звука, който създавам, като си партнирам с различни артисти или по време на изпълненията ми на живо. Развълнувах се като разбрах, че един от най-популярните изпълнители в България, ще прави ремикс на моето парче. Това за мен е не само възможност да се свържа с напълно нов артист, но и съм любопитен да чуя как ще използва моята песен и чрез добавянето на своя интерпретация, ще промени звученето й. Това прави денс музиката и денс културата толкова специални“ – сподели David Guetta.

Новата песен на Боро Първи е вдъхновена от обединяването на стиловете и възможностите, които това поражда. Рапърът сподели, че за него е предизвикателство да работи с Давид Гета по официалния ремикс на сингъла „Get Together“, като обогатява неговото звучене със собствен стил и го доближава още повече до българската аудитория.

„Мисля, че е време да имаме повече самочувствие като народ. Въпреки че сме малка държава, имаме какво да дадем на света. Ремиксът на “Get Together” на David Guetta с мое участие го доказва. Когато обстоятелствата ни разделят, музиката ни обединява“ – коментира Боро Първи.

Още

Leave a Comment