„Energy“- новият сингъл на Рут Колева е най-неустоимата ѝ песенКлипове и песни Новини 

„Energy“- новият сингъл на Рут Колева е най-неустоимата ѝ песен

„Energy“ на Рут Колева е брилянтна демонстрация на таланта, довел до признанието на изпълнителката за „Най-влиятелния български музикант в социалните мрежи“. Нейната музика звучи в Русия, Азия, САЩ, а „Energy“ добавя поредната перла в короната й от хитове.

В екип с продуценти от световния елит, българската поп сензация разкрива напълно потенциала си в завладяващия нов сингъл.

Това е третият проект, който излиза в резултат на партньорството на Рут със световния музикален гигант Warner Music Group и една от водещите български музикални компании Орфей Мюзик.

Тракът се реализира в сътрудничество с продуцента, базиран в Лос Анджелис, Георги Линев (Kan Wakan) и Илиана Недялкова, автор на хитовия сингъл на ZYAN „Entertainer“.

Звездният музикален тим създава за Рут едно от най-вълнуващите парчета в кариерата й, а видеото добавя визия към неповторимото усещане.

„Energy“ е заснет в Музея на минното дело в България, където Years & Years снимат Sweet Talker през 2022 г. За видеоклипа на „Energy“ Рут Колева си партнира с известното продуцентско студио Clamer Design, с режисьор Жоро Манов.

„Energy“- новият сингъл на Рут Колева е най-неустоимата ѝ песен

С този екип изпълнителката бива селектирана и на Берлинските музикални награди през 2022 г. за видеоклипа на „Kiss my attitude“.

Свикнали да очакваме неочакваното от Рут, биографията й на изпълнител и обществена личност говори сама за себе си. Рут Колева освен една от най-изявените млади певици в България, е символ на „глас за равенство“ и изключителен артист, способен да влияе на обществените промени.

„Energy“- новият сингъл на Рут Колева е най-неустоимата ѝ песен

Не е изненадващо, че наскоро тя беше поканена да изнесе лекция в престижния музикален колеж „Бъркли“, където нейната поп чувствителност бе възторжено приета от новото поколение артисти.

Българската публика може да съпреживее 100% Рут на 17-ти май в „Зала България“. Концертът е ретроспекция и годишнина от издаването на албума „R U T H“, продал над 30000 копия в Япония.

Още

Leave a Comment