Клипове и песни Новини 

Inayra пусна официално видео към песента си “Healing”

Inayra (Лина Груева) e нов артист, който наскоро пусна официално видео към песента си “Healing”, създадено от екипа на handplayed и режисьора Никола Атанасов. В него, чрез мелодия и танц, тя ни разказва история за любов, разочарование и себеопознаване.

“Healing” носи съвременно indie pop звучене, напомнящо ни за артисти като London Grammar, Sasha Sloan и Ellie Goulding. Песента ни повежда през историята на една несподелена любов и цялата гама от емоции, която това носи.

“Всички сме на различен етап от духовното си израстване, без значение дали го осъзнаваме или не. Срещаме сродни души, които са просто хора, с които се учим взаимно. Понякога танцуваме заедно за кратно и това лекува нещо вътре в нас. Може да останем заедно или да продължим по пътя си сами, запазвайки светлината от уроците, които сме споделили един с друг.”

Inayra започва да се занимава с музика, когато е на 8 години. По време на гимназиалния си период се влюбва в танца и продължава да се развива в тази посока и до днес. Дълги години живее извън страната, първо в Германия, а по-късно и в Шотландия, където завършва магистратура.

По време на пътуванията си и живота извън граница, Inayra осъзнава, че нещото, което я прави истински щастлива, остава музиката. Връща се в България през 2018 година и оттогава започва усилено да пише текстове и да работи върху инструментали. През изминалото лято излезе записът ѝ “Healing”.

Inayra работи по следващите проекти, с които ще се запознаем през тази година.

Още

Leave a Comment