K.LINA и Братя Аргирови завладяват публиката с римейк на "Гот е!"Клипове и песни Топ 

K.LINA и Братя Аргирови завладяват публиката с римейк на „Гот е!“

Калина Баткова, чийто артистичен псевдоним е K.LINA, представи новия си проект. Сингълът е завладяващ римейк на евъргрийна „Гот е!“ и в колаборация с Братя Аргирови – автори и изпълнители на песента.

Идеята за този интересен съвместен проект възниква миналото лято по време на концерт на Братя Аргирови в Пловдив, където К.LINA остава впечатлена от въздействието на музиката на двамата върху различните поколения в публиката. Певицата решава да инициира съвместна работа върху римейка на парчето.

С огромно желание и доверие от страна на легендарния дует, песента е претворена за два дни в Милано, в студиото на една от най-популярните италиански рок групи – Negramaro.

Визуалната концепция на придружаващия песента видеоклип е вдъхновена от 80-те години на миналия век – ерата, в която Братя Аргирови са считани за един от най-известните музикални дуети в България, както и от популярните американски ситком продукции.

Видеоклипът и сценографията са дело на режисьора Румен Русев, оператор на видеото е Давид Вълков, а снимките са от Боряна Дживджанова и Дико Желев.

Клипът е с участието и на група млади български актьори, сред които: Антон Порязов („Под прикритие“), Калоян Минев („Лъжите в нас“), Марин Рангелов („Откраднат живот“), Мадлен Чайлева, Михаела Денчева, танцьорът Алекс Агостин, както и барабанистката Пламена Християнова.

Новият текст към „Гот е!“е дело на Калина Баткова – K.LINA, а оригиналният припев – на двамата братя Светослав и Благовест Аргирови. По музиката са работили както тримата артисти, така и Elya Zambolin.

Още

Leave a Comment