Moreno и Любо Киров представят нова версия на „Има ли цветя“Клипове и песни 

Moreno и Любо Киров представят нова версия на „Има ли цветя“

Moreno и Любо Киров представят нова версия на „Има ли цветя“. Лято 2023-та вече има своя категоричен хит! Morenо вдъхва нов живот на емблематичната песен, а видеото към проекта е перфектната визуална приказка.

Идеята за римейк на култовата песен възниква като резултат от приятелството между Moreno и Любо Киров. Младият изпълнител не пропуска да отбележи безкрайното си уважение към музиката на големия изпълнител. „Може би съм най-големият му фен и едва ли съм пропускал негово участие!“ – признава той.

От своя страна Любо споделя: „Помагайки на младите изпълнители, старите хитове живеят нов живот, достигат до по-различна аудитория и са актуални още по-дълго време“.

Много популярни лица също се включват в изграждането на „Има ли цветя“, версия-2023. Светлин Къслев е виртуозът, създал музиката и аранжимента на песента. С авторство по текста, освен Moreno, се включват и Лъчо от група „СкандаУ“, както и нестандартният СЕКТА.

Moreno и Любо Киров представят нова версия на „Има ли цветя“

Финалният щрих към музиката е усещането за любов-майсторски представено от китарата на Иван Йорданов-Чери. За цялостния vibe на песента Moreno отново се доверява на Бате Пешо от Studio Buster.

Още

Leave a Comment