Клипове и песни Новини 

Moreno представя Допамин

В новата песен на Moreno – Допамин, отново се събират Марин Христов – Moreno, Светлин Къслев, Siimbad, Бате Пешо и супер успешния снимачен екип на Симеон Михалков и Георги Салпаров.

„Допамин“ пристига в зарибяващ бийт с една единствена мисия да е „доставчик на любов“.

„Всеки, който чуе заглавието, може би ще си помисли, че е свързано със забранени субстанции или с алкохол- споделя Moreno- Истината е съвсем различна. Всъщност искаме да подскажем най-готиния начин за бягство от скучното ежедневие – виртуалната реалност“.

Като един от героите на българския виртуален свят, Moreno твърдо вярва, че най-хубавите неща всъщност не са неща и, че е по-важно да чувстваш, отколкото да пипаш.

Видеото описва точно такъв сюжет, в който прекрасната героиня намира своята истина в свят отвъд реалността. За да направи внушението още по-силно екипът избира модела Лидия Николова за главната роля.

Освен че е притегателно красива, Лидия обладава ефекта на модерната фея- хетерохромия. Нейните различни очи – синьо и зелено със синя точка- правят магичното усещане още по-силно, а отворения финал на историята оставя въображението на всеки зрител да довърши сценария.

Музиката за „Допамин“ е отново на Светлин Къслев, с когото Moreno работи и по хита си „Свободен“.

„Всъщност една сутрин Къслев буквално ме събуди по телефона и ми каза веднага да отида в студиото, за да ми пусне нещо страхотно. Само като чух кантото на песента, макар че работехме по друг проект, го оставихме веднага и започнахме да развиваме този“ – казва изпълнителят.

След нотите идва изграждането на текста, където своята роля играе и популярния Siimbad, а за създаването на видеото Moreno се доверява на Симеон Михалков и Георги Салпаров, които снимат проектите на Torino&Pashata и още от модерните, популярните изпълнители.

Още

Leave a Comment