Новини 

„Moving On“ на Рут Колева в акустичен вариант

„Moving On“ – актуалният хит на Рут Колева, излиза в акустичен вариант. Проектът на „интимната“ версия изненада меломаните веднага след зашеметяващото участие на Рут по време на A toJazz Festival.

Последната спирка на международния музикален форум бе в България, а концертът на Рут Колева бе аплодиран от над 15 000 души в публиката. Българката събра овациите и на носителите на Грами – Snarky Puppy, които определиха стейджа й като „блестящ“.

Сега на ход е акустичната версия на „Moving On“ и алюзията за интимна лятна романтика, която създава.

Видеото е заснето в Националната галерия в София-привилегия, дадена на много малко артисти. Уникалната атмосфера на мястото,музикалната тема на песента и хипнотизиращия глас на Рут впечатлиха и чуждестранните медии, които излязоха с изцяло положителни ревюта и за двата варианта на „Moving On“.

Оригиналната версия на сингъла излезе на музикалния пазар преди месец, разпространявана от „Орфей мюзик“, изключителен лицензиант на WARNER MUSIC INTERNATIONAL.

Текстът е на Рейчъл Роу, която пише и музиката, в тандем с Георги Линев- KanWakan. В акустичния вариант към артистичния екип се присъединява и Филип Александров – Fingertone и неговото уникално пиано, а костюмът на Рут във видеото е дело на Василен Милков.

Още

Leave a Comment