Moving On подава нова доза Рут Колева – такава, каквато я харесвамеКлипове и песни 

Moving On подава нова доза Рут Колева – такава, каквато я харесваме

Moving On подава нова доза Рут Колева – такава, каквато я харесваме, безгрижна и безгранично талантлива. Сингълът пристига след международния успех на Kiss My Attitude и представянето на Рут Колева в South by Southwest в САЩ като единствения участник от България.

Moving On отключва горещите месеци, за да напомни, че очарованието на живота може да бъде споделено в невинна лятна забежка, след която просто сменяш посоката на чувствата.

Moving On подава нова доза Рут Колева – такава, каквато я харесваме

Синът на Касиел Ноа Ашер в романтичен сюжет с Рут Колева

Актьорското решение в сюжета е представено от Зуи Хашмонай, който явно следва стъпките на знаменитата си майка – актрисата Касиел Ноа Ашер. Зуи и Рут забъркват романтичен сюжет, а очевидната химия помежду им е запечатана майсторски в кадрите на режисьора Мартин Бисеров.

Мартин и Рут работят за пръв път заедно, за разлика от останалите в творческия екип.

Музиката на Moving Onе композиторското виждане на звездния тандем Георги Линев – Kan Wakan и Рейчъл Роу. Двамата за втори път„произвеждат“ хит за Рут след работата им по великолепната Oceans.

Текстът е създаден от Рейчъл, като в думите сякаш е скрита пророческа магия, защото: „Рейчъл винаги пише песни, които ми се сбъдват лично. В текста на Moving On е запечатано посланието за това, че каквото и да се случи, продължаваш живота си напред. Така че признавам ‒ това е песен, която е свързана с нов етап от живота ми“ – споделя певицата.

Остава да гадаем каква е посоката, която поема Рут Колева. Moving On се разпространява чрез „Орфей мюзик“, изключителен лицензиант на световния музикален гигант WARNER MUSIC INTERNATIONAL.

Още

Leave a Comment