Клипове и песни 

Nicka промотира дебютната си песен „Upset“

Nicka – Надежда Александрова промотира дебютната си песен „Upset“. Тя е позната на меломаните с участието си в “Гласът на България” през 2019 година. По време на кастингите на тъмно обръща всички столове на журито, а изпълнението ѝ на акустична версия на песента Wicked Games към днешна дата има над 7 милиона гледания в интернет.

С участието си във формата Nicka грабва вниманието на Рафи Бохосян, който я кани да стане част от новосъздадения от него лейбъл.

18-годишната Nicka пише сама музиката и текстовете си, а „Upset“ e първата от многото ѝ предстоящи песни. В творчеството си съчетава любимата звучност и емоционалност на музиката от миналия век с различния поглед и визия на новото поколение, което все по-смело заявява позицията си.

“Тя е не просто певица, а артист до степен, в която изкуството надскача границите на очакваното. Начинът, по който борави с думите в песните си не е просто рима, а сила, която може да променя“, казва самият Рафи за нея.

Музиката и текстът на „Upset“ са изцяло нейни, а аранжиментът на песента е дело на Денис Попстоев. Видеоклипът към песента е продукт на съвместната работа на лейбъла Yan Brothers с Buddubbaz Tape Company.

Още

Leave a Comment