Pavell & Venci Venc’ се завърнаха - Ако ти липсвамКлипове и песни Новини 

Pavell & Venci Venc’ се завърнаха – Ако ти липсвам

Pavell & Venci Venc’ се завърнаха, вдъхновяващи повече от всякога. Музикантите почти изчезнаха като дуо за цели две години и много хора побързаха да ги обявят за поредния разпаднал се творчески тандем.

През това време Венци стана баща за втори път, Павел изгради студио и излезе с няколко самостоятелни парчета, но и за двамата общата им работа и създаването на музика заедно продължи да бъде център.

И резултатите започнаха да се трупат – над 10 нови проекта, първият от които носи заглавието „Ако ти липсвам“.

„И двамата имахме нужда от творческа почивка за Pavell & Venci Venc’. Връщаме се с нови идеи, нова музика и големи… много големи планове“, споделят момчетата.

Pavell & Venci Venc’ се завърнаха - Ако ти липсвам

Музиката и аранжиментът на „Ако ти липсвам“ са на Павел, а текстът е със споделено авторство между двамата. Песента е смесица от романтичен модерен саунд и типичните за дуото честни рими.

„Ако ти липсвам“ излиза заедно със стилно музикално видео, режисирано от фотографското студио Albumite.bg и заснето Кристиан Русев, и Иван Тодоров.

За него Pavell & Venci Venc’ получават специална подкрепа от най-успешния зад граница български бранд за ъндърграунд луксозна мода DEMOBAZA.

Именно моделите от капсулната колекция на DEMOBAZA създадена като официален мърчандайз за филмовата продукция DUNE стават един от главните герои във визуализацията.

Още

Leave a Comment