Rachel Row представи нов летен хит – АркутиноКлипове и песни Новини 

Rachel Row представи нов летен хит – Аркутино

Rachel Row представи нов летен хит – Аркутино. Както и самото име на сингъла подсказва, това е музика за море, безгрижие и свободни форми щастие.

Там някъде между зациклените пиано звуци, отличителния денс ритъм и текста, който звучи като припева на лятото, срещаме една нова версия на Rachel Row – с дъх на морски бриз.

Като едно от любимите й български кътчета по морето, плажът Аркутино неслучайно ще се превърне в метафора за солените, пясъчни спомени.

Песента е по музика и текст на Rachel Row, аранжиментът е създаден от Страхил Велчев – Kink и Денис Попстоев. Видеото, дело на талантливите Петър Вълчев – режисьор и оператор и Невелин Вълчев- монтажист, визуализира усещането за онзи непреодолим копнеж за лято и свобода.

Rachel Row или Рахел-Лилия М. Тодорова, както е истинското й име, има разнообразен музикален опит. Създава музика и текстове за едни от най- големите български имена в музиката, а именно: Камелия Тодорова, Графа, Рут Колева, Криста, Мария Илиева, Любо Киров, Сантра и др. Изпълнява собствена, съвременна поп музика, автор е на музика за филми, има опит с главни роли на мюзикълната сцена, както и с дублажи на филми и музикална режисура.

Един от големите й успехи е песента “Follow the Step”, която завладява световните медии и клубове, както и нейният ремикс, направен от световноизвестния български електронен артист Страхил Велчев – KiNK.

Rachel Row представи нов летен хит – Аркутино

Парчето е обявено за вокален химн на Ибиса през 2013 г., което води и до издаването му от лейбълите Defected (UK) и Universal (Australia) с нова доза успещни ремикси. Сериозна подкрепа среща от големите музикални медии BBC Радио 1, Rinse FM, MTV, а в популярни класации като Resident Advisor, Beatport, Groove Magazine го нареждат на челни места.

Този грандиозен успех дава тласък на кариерата на певицата, която съвместно с KiNK, е поканенa на множество участия из Европа, Америка, Азия, сред които Roskilde Festival (Дания), Berghain (Берлин), Tomorrowland (Белгия), Sonar (Испания), Amsterdam Dance Event и много други.

Сингълът “2 love you” на Rachel Row, в колаборация с KiNK допълва опита й като световно признат артист и е още един достигнат връх в кариерата й.

Холандският лейбъл “Running Back” издава парчето, а най-големите британски радиа – ВВС Радио 1 и Rinse FM го въртят непрекъснато, като забележителното е, че първият тираж на плочата се разпродава за 3 дни.

Сред последните проекти, върху които работи, е албумът на Криста “У дома”, който създава съвместно с Криста и Борислав Бояджиев – Борче.

Съвсем скоро певицата представи и “Да ти споделя“ – първата песен от предстоящия албум “Лилия”, с която Rachel Row открехна завесата за новия си проект.

В началото на есента се очаква новият албум на певицата “Лилия” да бъде официално представен. В него ще видим Rachel в различни превъплъщения и търсения, но винаги вярна на красивата си женска енергия и дълбока чувственост.

Още

Leave a Comment