Новини 

Summer Vibes Festival Vidin 2020 премина с огромен успех

Първото издание на Summer Vibes Festival Vidin 2020 премина с огромен успех, а Видин стана свидетел на невиждано парти. Хиляди желаещи се събраха в парка на крепостта „Баба Вида“, за да се забавляват и пеят заедно с DARA, Pavell & Venci Venc, Yoana, Monty & Petya Alexa.

В двата фестивални дни малки и големи взеха участие в „Игрите на 90-те“, които имаха за цел да изкарат децата извън дигиталния свят и да запълнят липсата на реално общуване извън виртуалното пространство. Игри като народна топка, дама, ластик, криеница, дърпане на въже, шоколад и много други, дадоха прекрасна възможност и на родителите да се върнат към спомените от детството си.

Стотици видинчани се включиха в музикалната и танцова работилница на Димитър Кърнолски и хореографът „хамелеон“ – Захари Нанков. 10 от тях бяха избрани да пеят и танцуват по време на концертите, заедно с DARA и Pavell & Venci Venc, като видимо бяха преодолели сценичната треска, благодарение на екипната работа на педагозите.

В събота вечер, първото издание на младежкия фестивал Summer Vibes Festival Vidin 2020, бе официално открито с реч на зам. кмета на Община Видин – г-жа Борислава Борисова. Големият концерт стартира с неповторимите Monty & Petya Alexa, които се раздадоха на макс за своите фенове. Веднага след тях на голямата сцена се качи и дивата DARA, която впечатли с уникален стайлинг и изпълни най-големите си хитове, като „Darbie”, „Недей“, най-новата си песен „Ай-Ай“ и други.

Грандиозният финал на Summer Vibes Festival Vidin 2020 настъпи, когато Yoana и Pavell & Venci Venc, буквално превзеха крепостта „Баба Вида“. Началото на концерта започна със звездите, които се бяха качили на една от кулите на двореца, за да приветстват своите фенове на голямото шоу. Красивата Yoana създаде еуфория сред публиката с дебютната си песен „Да не спим“ и летния хит „Fiesta”.

След нея Pavell & Venci Venc както винаги, вдигнаха луд фурор с появата си на сцената. А за завършек на вечерта изпяха новата си песен „Булгари“ под светлините на красива заря, която бе подарък от Община Видин за присъстващите на фестивала.

Още

Leave a Comment