Новини 

TikTok организира официално предизвикателство с хита на Поли Генова „Last Night”

Една от най-нашумелите социални мрежи през 2020-а  TikTok организира официално предизвикателство с новата песен на Поли Генова „Last Night”. Кампанията се реализира в 5 страни – България, Румъния, Словения, Хърватия и Унгария. Предизвикателството вече започна у нас и ще продължи до първите дни на новата година. Зад кампанията стои Орфей Мюзик, които разпространяват дигитално сингъла чрез Warner Music.

TikTok предизвиква потребителите си да споделят кадри как танцуват и се забавляват с възможно най-бляскавата си диско визия на фона на новия хит на Поли Генова „Last Night”. Така феновете на социалната мрежа в България, Румъния, Словения, Хърватия и Унгария ще виждат първо видеата с песента на изпълнителката, когато влизат в приложението. Предизвикателството бързо набра популярност, като в него се включиха и редица известни личности, сред които Николета Лозанова, Преслава и др.

„Надявам се, че TikTok предизвикателството ще донесе много приятни емоции на всички участници. За мен е голям комплимент, че най-нашумялата платформа избра да организира кампания именно с „Last Night“. Това е още едно доказателство, че парчето улавя пулса на времето и следва най-актуалните тенденции“, коментира Поли Генова.

„Last Night” е най-слушаната българска песен в родния ефир, която директно оглави класациите две седмици след официалния си дебют. Сингълът вече се излъчва и в програмата на най-известния музикален ТВ канал в света МTV, също като предишния хит на Поли – „How we end up”. „Last Night” вече завладя и радиостанциите в Израел.

Още

Leave a Comment