VICTORIA обезглавена в новото си музикално видео към “Paradox”Клипове и песни Новини 

VICTORIA обезглавена в новото си музикално видео към “Paradox”

Талантливата Виктория / VICTORIA маркира началото на нова ера в музиката си с „Paradox“.  Певицата вижда една ново намерена идентичност, изследвайки по-тъмни теми и по-алтернативна звукова посока.

В новия си проект тя представя вълнуващо послание, което издига важната тема за психичното здраве. Видеото, заснето във впечатляващата сграда на Минната дирекция град Перник, пренася зрителите във един различен свят, където вътрешните гласове на певицата са буквално изобразени и тя се бори сама срещу тях.

„Paradox“ предава силно послание за осъзнаването на вътрешните ни борби и важността да слушаме истинското си АЗ, а не моментните гласове на съмнение и слабост. За песента VICTORIA и екипът от шведски композитори избират стила дарк поп, който допълнително подчертава интензивността ѝ.

Екипът зад визуалната продукция е режисьорът Виктория Караколева и оператора Дамян Дамянов, които работят с Виктория от доста години и имат заслужена репутация във филмовата и музикална индустрия.

VICTORIA обезглавена в новото си музикално видео към “Paradox”

„Paradox“ е първият проект на VICTORIA за 2024-а, който следва изключително успешната ѝ 2023 година. Част от постиженията ѝ бяха договорът с Warner Music Group и превръщането ѝ в ключов артист на компанията за Източно-Европейския регион. С песента си „bloom“, която бе номер 1 еърплей хит в България за 6 поредни седмици, певицата за пореден път се утвърди като един от водещите музикални таланти в страната. Също така, тя бе и най-слушаният български артист в платформата Spotify, с над 1 000 000 уникални месечни слушатели.

VICTORIA е млада музикална звезда с впечатляваща кариера в индустрията. Нейните уникални гласови качества и творчески талант я правят една от най-обещаващите артисти в нашите региони. След двукратното си участие в Евровизия и подписването ѝ с Warner Music, тя продължава да се насочва към нови върхове в международния музикален свят. Нейните песни преоткриват емоциите на човека и прелитат през съвременните жанрове и стилове.

Още

Leave a Comment