V:RGO и Mishell - ОтношенияКлипове и песни 

V:RGO и Mishell – Отношения

V:RGO и Mishell показаха “Отношения” – новата си дуетна песен. Песента направи премиера в онлайн канала на артиста. Лириката на парчето е дело на V:RGO и Mishell. Музиката и аранжиментът са на Pluto Beats.

Визуализацията на парчето е направена от @ratimid. Феновете избухнаха с коментари, изпълнени със суперлативи още от първите минути след премиерата на сингъла.

“Дори гледанията няма да могат да покажат колко хубост се крие зад тези думи ! В България много малко хора ценят добрите артисти, които правят хубава музика, но тези малко хора пълнят сърцата на толкова много артисти!! Вирго, пожелавам ти успех с всички следващи проекти! Нямам търпение за 3/3. Изненадай ни!”,

“Едно голямо браво по принцип не слушам много от бг трапа в момента но показвате,че продължавате с невероятно различната серия от тракове и вкарвате много свежест в стила . Поздрави ако четете този коментар.Личи че песента е направена с чувства ,грабнахте ме определено.Много бъдещи успехи”, “Гласовете ви се сливат толкова добре, всеки ваш дует е разкошен по негов си начин. Давате надежда на българската музика! Продължавайте все така!” – пишат някои от първите, чули новия проект.

Още

Leave a Comment