Репортажи 

Бременната Сантра с емоционално интервю

Сантра се показа в телевизионен ефир, за да отговори открито на въпросите дали наистина е бременна и кой е любимият на сърцето й.

Тя винаги е била кралица на собствения си замък. Сега за първи път отваря широко вратите му, а от там, вместо луди нощи, безкрайни купони и веселие, излизат разочарования и болки. Белези, които са изгорили душата й. Рани, които все още кървят. Бесове, които са като урагани.

Зад високите зидове се крие детето, чийто свят е опустошен от раздялата на родителите му. Момичето, което никога няма да може да поиска прошка от покойната си баба. Жената, която познава раздиращата болка от загубата, но и опияняващата нежност на любовта.

Певицата съвсем скоро ще стане майка за първи път, а за своята половинка разказва в „Събуди се“ по NOVA.

„Не е боксьор – повечето от нещата, които се пишат за него са неверни. Той не иска да е център на внимание. Появи се изненадващо в живота ми. Беше гръмко, с енергия, обаяние, дойде и ме завладя. Аз съм доста труден човек за завладяване. Хареса ми, че е един от малкото хора, които успя да ме усмири. Представи си, аз бях един необязден кон, който не се подчинява лесно. Той е темпераментен, сериозен мъж, отговорен и различен“ – обяснява тя.

Признава, че началото връзката й с Кристиян била доста бурна. Имало е много караници дори и раздяла, но любовта надделяла.

В момента звездата е в седмия месец от бременността си.

[vbox7]78b976e666[/vbox7]

Още

Leave a Comment