Бременната Християна Лоизу проговори за бащата на детето сиНовини Риалити 

Бременната Християна Лоизу проговори за бащата на детето си

Певицата Християна Лоизу, която още в първите епизоди на “Като две капки вода” обяви, че е бременна, продължава да показва своето вокално майсторство и сценични превъплъщения в шоуто за имитации. В понеделник вечерта тя демонстрира силата на гласа си с невероятно превъплъщение във великата Уитни Хюстън.

Кипърката, установила се трайно в България, не крие, че заради особеното си състояние полага нужните усилия при репетициите, но все пак е внимателна при изграждането на образите. По време на последния live тя задоволи любопитството на водещия Рачков и даде отговор, че след броени дни влиза в шестия месец на бременността си.

Бременната Християна Лоизу проговори за бащата на детето си

Въпреки че до момента тя запазваше в строга тайна кой е бащата на бебето, след като Димитър Рачков я контрира на живо в ефир с въпроса “Кой е бащата, българин ли е?”, Християна Лоизу отвърна с усмивка: “Да, българин е!”, но не влезе в подробности.

Наскоро певицата публикува във Фейсбук профила си фотос с годежен пръстен, но отново не показва любимия си. Последната й публична връзка бе с водещия на Star Reporters – Борислав Борисов. Двамата бяха сгодени, но внезапно преди 2 години любовта им претърпя крах.

Още

Leave a Comment