Венци Венц стартира соловата си кариера със сингъла “Давам”Клипове и песни Топ 

Венци Венц стартира соловата си кариера със сингъла “Давам”

Венци Венц дава старт на самостоятелна кариера – “Давам”. Той е на българската музикална сцена вече над 10 години като част от супер успешното хип-хоп дуо Pavell & Venci Venc’.

Екстравагантната му персона, запомнящите се рими и таланта му за сцената помагат на дуета, от който е част, да изгради огромна и вярна публика, която ги следва години наред, а Setaabrat се превръща в парола за влизане в техния свят.

Преди няколко месеца, след цяло десетилетие заедно, Павката и Венц решават да разделят артистичните си изяви.

Междувременно Венци става баща за втори път, започва работа като творчески директор на рекламна агенция и основава start up компания. Не спира да влиза в студио и да записва нови песни.

Сега стартира самостоятелната си кариера с проект озаглавен „Давам“, който излиза и с емоционално видео.

„Любовна картичка към жената, която обичам“, така Венци описва новата си песен.

Пише я заедно с Теодор Димитров, аранжиментът на Ана Пешева, а във финалните щрихи на продукцията се включва и музикалният продуцент Васил Иванов (Dexter).

Заснема видеото в театър “Сълза и смях“, като по създаването му работят Кристиян Русев, Albumite.bg и Кирил Кирилов. В клипа Венци е сам на сцената и без публика.

„Животът на артиста не е винаги бляскав, споделен и интересен. Често сме неразбрани и много раними. В такъв период от живота ми се роди „Давам“. Такава е и символиката на видеото.“, споделя той.

„Давам“ излиза с помощта на „Вирджиния Рекърдс“, компанията, която стои до Венци Венц‘ от началото на неговата музикална кариера.

Още

Leave a Comment