Веселин Маринов обяви датите и градовете на лятното си турнеНовини 

Веселин Маринов обяви датите и градовете на лятното си турне

Веселин Маринов обяви важна новина за меломаните. И тази година обичаният изпълнител ще зарадва многобройните си почитатели с лятно турне.

Концертната обиколка включва няколко големи града на страната. Те са част от голямото Лятно турне, което по традиция певецът ще направи и тази година. На 30 юли Веселин Маринов и неговия оркестър ще зарадват публиката в Летния театър на Варна, пише Signal.bg.

На 3 август е шоуто в Летния театър на Бургас и това ще бъде само ден преди рождения му ден. Навръх рождения си ден – 4 август, певецът ще се раздаде за всички гости на Созопол. А концертът с оркестъра отново ще бъде на сцената на Летния театър.

Билетите за лятното турне вече са пуснати в продажба онлайн, както и за трите грандиозни концерта, които Веселин Маринов ще изнесе в Зала 1 на НДК – София. Датите и за тях вече са известни –  28, 29 и 30 ноември 2023 г.

“С удоволствие бих присъствала отново на всички концерти… Респект към вас и таланта Ви на изпълнител… Харесвам те дори и в предаването “Като две капки вода”… Браво, чичо Весо. С теб сме! Много, много харесвам всичко изпято от Вас… Желая Ви много здраве, щастие и любов. Бъдете Благословени! Любим изпълнител, концертите му винаги са изпълнени с емоция. Благодарим ти Веско, успехи ти пожелаваме!” – коментират някои от почитателите на винаги актуалния певец.

Още

Leave a Comment