Концерти 

Виктория Георгиева изпраща 2020-а с коледен концерт на колела

Виктория Георгиева ще изпрати 2020 година с коледен концерт на колела в София на 20 декември. Българският представител на Евровизия ще зарадва жителите на столицата с изпълнения на своите най-големи хитове и едни от най-популярните коледни песни. Това ще се случи на специално изградена сцена на колела в бус, с който тя ще обикаля центъра на София в продължение на два часа.

Коледният концерт ще се излъчи онлайн от 18 часа тази неделя в YouTube канала на Виктория Георгиева и в нейната официална страница във Фейсбук. В профила на изпълнителката в Инстаграм зрителите ще могат да се включват в игра за спечелване на подаръци за Коледа.

“Нямам търпение за тази коледна обиколка. Измина една доста тежка година, която искам да изпратим с усмивка и положителни емоции. Вярвам, че можем поне за малко да се откъснем от случващото се и да се потопим в магията на Коледа. Затова искам да благодаря на нашите партньори за Евровизия, които правят този концерт възможен. Ще зарадваме всички със страхотни подаръци, които ще стоплят душата не само на зрителите на онлайн концерта, но и на прекрасните им животинки. Надявам се, че музикалният бус, ще създаде коледна атмосфера по улиците на София и ще зарадва много хора” – казва тя.

Виктория продължава с подготовката си за конкурса Евровизия 2021. В Ротердам талантливата певица ще представи страната ни пред близо 200 милиона зрители. През ноември месец тя представи една от потенциалните песни, които може да изпълни в Ротердам – Ugly Cry. Само в рамките на 48 часа новината бе отразена в медии в над 14 държави, а песента беше включена на ротация в български и международни радиа и музикални телевизии.

Евровизия 2021 ще се проведе в Ротердам на 18, 20 и 22 май и ще бъде излъчвано пряко по БНТ 1 от 22 часа.

Още

Leave a Comment