Владо Михайлов споделя емоциите си от участията и победата в „Като две капки вода“Новини Риалити 

Владо Михайлов споделя емоциите си от участията и победата в „Като две капки вода“

Големият победител в „Като две капки вода“ Владо Михайлов споделя емоциите си от участията и победата в шоуто. Предаването бе с рекордна гледаемост в ефира, но също така артистът отбеляза рекорд и в гостуванията си, като победител в отделните лайвове.

„За мен участието ми също бе нереално. Да изпълня „Болката отляво“ пред композитора на песента Стефан Димитров и пред Васил Найденов, беше невероятно. Да го имитирам и то пред самия него, беше сбъдната мечта. Продължавам да получавам съобщения и благодаря на всички. През цялото време докато течеше шоуто, при всички мои образи, получавах огромна подкрепа и мили думи от хората. Почувствах се много специално. Поляхме победата в едно любимо заведение, в което заедно със „Сленг“ си представихме новото видео. Направихме и концерт малко преди финала в последната седмица“- признава Владо Михайлов в „Здравей, България“.

Владо Михайлов споделя емоциите си от участията и победата в „Като две капки вода“

За образа – имитация на великия Васил Найденов артистът признава: „Беше свръхзадача. Има много характерни детайли и до последната секунда, преди да изляза на сцената, работих върху тях. Подходих по същия начин, както при Фреди. Повече мислене и спомени, но по-малко опити за имитация пред огледало. Исках да стане отвътре – навън образа. Така се получават по-органично нещата. За мен това е невероятна песен. Говорихме си с Васил Найденов дори и предишната вечер. Знаех, че е поканен от екипа, но исках и лично да отправя покана. Поговорихме дълго по телефона, тъй като той е пълен с интересни истории. Безкрайно забавен е“, коментира влизането си в последния образ, с който спечели вота на публиката”.

Владо получи специален подарък и от композитора на песента, която изпълни: „Стефан Димитров ме застреля с подаръка си на песен. Покани ме на негов концерт. Останах без думи. Безкрайни благодарности към него и Васил“.

Казва, че няма шофьорска книжка, но още преди нова година се е записал на шофьорски курсове. Поради тежкия график не успяват да се видят с инструктора му, но е решен да стигне до финал и в това начинание.

Още

Leave a Comment