Клипове и песни 

Глория и Симона Загорова с впечатляващ дует – „Чудо“

Глория и Симона Загорова представиха „Чудо“. Видеоклипът  се завъртя премиерно в ефира на телевизия „Планета“ и в онлайн канала на медията.

„Наближава един от най хубавите празници в годината – Коледа! Представям ви “Чудо“ – една песен за надеждата и доброто! По Коледа стават чудеса и всеки има своите мечти и малки желания! Аз, на какъвто и етап да се намирам в живота си, не спирам да мечтая и да чертая своите планове! Да мечтаеш и да вярваш в чудото означава, че живееш!“ – споделя фолк звездата.

„Посвещавам песента на семейството си, приятелството и на лекарите, които ни помагат в тежки моменти! Отново в мой стил направих перфектната комбинация за осъществяването на проекта “Чудо“! – казва още примата на попфолка.

„Благодаря на телевизия Планета, на Хари Янакиев, Ивайло Спасов, Петя Романова, на Августина Маркова и Коко Кръстев за декорите, идеите и стайлинга! На Мариета Ангелова и Светослав Лобошки, Калин Димитров за прекрасните вокали и на Ленко Драганов – мастера! На гримьорите Джулия Ангелова, Георги Асенов и Бони! На Галена и Галин… Весели празници от нас, приятели!“ – подчертава тя.

 

Още

Leave a Comment