Новини 

Дамян Попов обяви интересна новина

Дамян Попов обяви интересна новина за почитателите си. Изпълнителят на „Пайнер“ ще направи таен концерт, с който официално ще представи песните от своя предстоящ нов албум.

Преди дни той разкри, че заглавието на диска ще е “Твоето момче“, по името на един от най-големите му хитове от изминалите няколко години.

Засега локацията на събитието не се съобщава, но пък певецът кани последователите си в социалните мрежи да следят публикациите му, защото точно там първо ще разкрие къде ще е тайният концерт.

Дамян е направил и анкета, в която пита феновете си кои са любимите им песни и кои биха искали да чуят по време на сценичната изява на живо.

Игра в профилите на Дамян Попов във Facebook и Instagram ще даде възможност на 20 души лично да присъстват на концерта, който ще получи и видеореализация.

Само преди дни той представи новата си песен “Мистър Луд“, която е продължение на тоталния хит “Твоето момче“. Специално участие в сингъла има и Дивна, а проектът вече се радва на високите оценки на меломаните.

Още

Leave a Comment