Новини 

Дани Левън придоби парче от Луната

Какво е да станеш притежател на парче земя от Луната и дали е възможно в близко бъдеще да посетиш имота си, дори да поканиш и гости, се пита Дани Левън, който преди дни получи документ за покупката си там.

Според приятели на певица той винаги е мечтал за това и да участва в първите граждански полети между Земята и Луната.

Днес Дани Левън е горд собственик на парцел от Луната, благодарение на Lunar Embassy, които съдействат за покупката. Създадена през 1980 година агенцията е единствената, която официално има правото да продава „извънземни имоти“.

Регистрацията на покупка на Луната е преминала през няколко етапа и след определянето на точния парцел нотариалният акт за собственост е издаден и вече е в ръцете на Дани.

„Най-накрая е тук! Съвсем официално вече притежавам късче от Луната. Освен това местността ще носи и името Danny Levan. За тези, които ме обичат, винаги когато погледнете към ясното нощно небе ще се сещате за мен“- така коментира новината в страницата си във фейсбук самият изпълнител.

„Мечтата ми е да снимам видео на Луната и това да не е декор, а реалност и съм сигурен, че това скоро ще бъде възможно“ – смята певецът.

Междувременно новото му видео и песен „Ти ли си“ се изкачиха на първите места в музикалните класации на музикалните телевизии и радиостанции.

Анализите на дигиталните платформи показват, че песента получава голямо одобрение, а феновете вече могат да видят и ексклузивни кадри зад кулисите на новото видео.

Още

Leave a Comment