Дара Екимова: Отричала съм се от себе си много пътиНовини Репортажи Топ 

Дара Екимова: Отричала съм се от себе си много пъти

Дара Екимова говори открито след една трудна година, поредица от лични ужаси и най-мъчителните лични песни, които досега е пускала. Бизнесът да бъдеш Дара Екимова се оказва път с високи препятствия, безпощадна омраза, цинизъм и тотална липса на хуманност.

„Демоните ти обичат самотата. Те те изяждат. Понякога губиш реална представа за себе си” – изплаква мъката си тя пред Мон Дьо  по NOVA.

По време на трудния период, през който минава, започва да губи вяра в себе си, но превръща музиката в свой катарзис.

„Осъзнах, че причината трудно да прощавам на хората в живота си, е защото аз едва прощавам на себе си. Отричала съм се от себе си много пъти” – признава певицата.

По думите й най-много боли от коментарите по адрес на майка й. „Мама е жената, която ме отгледа сама. Хората никога няма да я опознаят, защото няма да ги пусне в своя свят. Тя е един от най-добрите хора, които познавам. Оцеляла е в името да отгледа детето си. Тя силна жена, аз не бих оцеляла” – разказва талантливата изпълнителка.

За любовта в живота си споделя: „Аз се влюбвам всеки ден. Обичам много силно”. Оказва се, че най-смелото нещо, което е правила в името на любовта е да каже „ДА”, без да е готова за това.

“Казах „Да”, но към днешната дата не съм сгодена. Направих грешката да бъде честна на място, на което не трябва да бъда честна. Свалих пръстена и казах: „Много те обичам, но не съм готова за това”. Човекът до мен познава моите рани много добре. Той заслужава голямо благодаря” – разкри Екимова.

През септември се очаква да излезе първият самостоятелен албум на Дара Екимова.

Още

Leave a Comment