Новини 

Дарин разплака България в образа на незабравимия Димо от P.I.F.

Началото на седмицата бе белязано с невероятно шоу на сцената на „Като две капки вода“, а участниците в култовото предаване на NOVA развълнуваха зрителите в залата и пред екраните с невероятни си имитации, силни емоции и много танци за седми пореден понеделник.

Куп български звезди гледаха на живо имитации на самите себе си или се включиха в спектаклите на сцената. Сред тях бяха Група Б.Т.Р. и P.I.F., Константин, Борис Дали, Илиян, Жени Калканджиева, продуцентът на предаването Маги Халваджиян и вокалният педагог Етиен Леви. Към обичайния състав на журито в лицето на Хилда Казасян, Юлиян Вергов и Фънки, се присъедини вокалистът на БТР – Наско, готов да оценява трудните превъплъщения.

Най-силната емоция чрез музика предаде Дарин Ангелов в образа на незабравимия музикант, певец и автор на песни Димо от P.I.F. Изпълнението на „Приказка“ донесе втора поредна победа за актьора, а дългите аплодисменти от цялата, изправена на крака зала, бяха и в памет на Димо.

“Това е страхотен момент. Благодаря ви!“ – сподели през сълзи съпругата на Димо Люба, която също бе в студиото. На мястото на музикантите от P.I.F., които гледаха изпълнението от публиката, на инструментите на сцената до Дарин застанаха Маги Халваджиян, Етиен Леви и водещият Герасим Георгиев – Геро.

Началото на вечерта беше поставено с гръм и трясък от Краси Радков, който вдигна студиото на крака в образа на аржентинския музикален проект King Africa. След песента, която остави Краси без дъх, танцовите стъпки пое Руслан Мъйнов, който изпробва уменията си по италиански език с хитовото парче на певеца и актьор Руши – „Il Ritmo Del Mio Cuore”.

В четвъртия си мъжки образ Мариана Попова запя с един от най-разпознаваемите гласове на българската рок сцена – този на Наско от Б.Т.Р. В представянето й на сцената се включиха музикантите от групата и Жени Калканджиева, която участва в клипа към песента „Да погледна в теб“.

„Аз не мога да коментирам. Трябва да си търся нова група и след тази вечер ще бъда уволнен, защото Мариана се справи страхотно“, каза Наско за имитацията.

Водещите Рачков и Геро отново разсмяха зрителите с шегите си към Фънки, защото Крисия излезе под прожекторите в образа на близкия му приятел Константин. Цялата зала запя, когато към нея се присъединиха Борис Дали и Илиян, част от култовото трио БИК.

Сцената отново се превърна в парад на имитациите на световни звезди и български легенди. Моню заблестя на сцената като една от иконите на поп музиката – Мадона. Заедно с “Funky Monkeys” ,той не скри и танцувалните си умения.

Пред сложна хореография със стъпките на Краля на попа Майкъл Джаксън се изправи Алисия.

Примата на българската естрада Лили Иванова се появи за втори път на сцената на „Като две капки вода“, но този път в образа й влезе Есил Дюран. “Ти направи съвършената имитация“, коментира Хилда след изпълнението, което изправи публиката на крака.

Анелия изненада журито с нестихващата си енергия в образа на Кейт Флинт, вокалист на английската група The Prodigy.

В пълен контраст с нейното изпълнение, шоуто продължи с морски бриз и мирис на море, когато Александър Сано затанцува култовия танц на момичетата от Las Ketchup. Публиката в залата, завладяна от доброто настроение, се присъедини към хореографията.

В края на вечерта, Бутонът на късмета отново изненада всички. Мариана ще бъде Тейлър Суифт, В обувките на Уитни Хюстън ще влезе Крисия, Руслан ще излезе на сцената като Янка Рупкина, Анелия ще се превъплъти в Дара, под прожекторите Сано ще излезе като Стефка Берова и Йордан Марчинков, Алисия ще запее като Руслан Мъйнов, Моню Монев ще влезе в образа на Чарли Чаплин, тежката задача да имитира Modern Talking се падна на Краси, Есил ще бъде Братя Мангасарян, а Дарин ще излезе като Wes.

Още

Leave a Comment