Клипове и песни 

Деси Добрева възроди „Двама“

Деси Добрева възроди една емблематична и незабравима българска песен – „Двама“ на Мария Нейкова, по текст на Богомил Гудев.

„Още като малка тази песен беше една от песните, които много добре знаех и пеех. Явно ми е било предначертано да я направя в този вид“ – казва Добрева пред БТВ.

„Аранжиментът го направихме аз и моят съмишленик Алекс Нушев. Ние работим вече повече от 20 години заедно“ – подчертва тя и добавя: „Целях аранжиментът да бъде напълно различен от оригинала. Исках обаче всичко да бъде направено с голяма доза уважение и да не е кизочно“.

Режисьор и оператор на видеоклипа е Иван Димитров-Торекс

„Много е важно човек да бъде подкрепян, няма значение каква ще бъде тази половинка – съпруг, съпруга, майка или друг. Моята половинка за всичко, което ми се случва в живота – и най-вече на сцената, е моята майка“ – сподели изпълнителката.

Според нея е много важно човек да има съмишленик в живота. Сега е съсредоточила усилията си към нов проект.

„В момента записвам албум, надявам се да излезе през следващата година“ – издаде тя.

А във връзка със сценичната й изява, стопирана заради пандемията, уточни:“Концертът, който беше отложен на 11 септември, ще бъде на 2 юни 2022-а“.

„Позволих си на него да поканя Петя Панева, с която пях в „Гласът на България“ – с нея ще направим нещо много хубаво. Освен нея ще има много други изпълнители, които не бяха предварително включени в програмата“.

Още

Leave a Comment