Дует EXPOSE хит в Румъния и продуцентски договорКлипове и песни Новини 

Дует EXPOSE с хит в Румъния и с продуцентски договор

Fool – новата песен на атрактивния български поп дует EXPOSE вече е хит в Румъния. След като Цвети и Светльо от EXPOSE бяха забелязани от румънския екип продуценти, които работят с мега сензацията Faydee, резултатът не закъсня.

Българските артисти подписаха договор с VIBE RECORDS и BLACKJACK RECORDS и първата песен от българо-румънската колаборация вече е факт.

Автор на музиката и текста на Fool е Tulea Danut, създал едни от най-успешните хитове на Faydee и още от големите румънски и международни звезди. Видеото беше заснето в България, под режисурата на Тодор Бърганов и Добромир Николов и ефектът е зашеметяващ.

Fool веднага зае водещо място в румънските радиостанции и музикални телевизии, което бе повод българите да бъдат поканени в някои от най-популярните светски и лайфстайл предавания в Румъния.

Едно от най- гледаните телевизионни шоа- Neatza cu Razvansi Dani (Antena 1), представи за първи път видеото на дуета.

Интервюто проведе основният водещ на предаването и голяма тяхна звезда Florin Ristei. Песента беше представена на живо от дует EXPOSE и на сцената на популярното забавно предаване за шоу бизнес- Showbiz Report (Antena Stars).

Дует EXPOSE хит в Румъния и продуцентски договор

Водещият Catalin Cazacu, спечелил румънския „Сървайвър“ и популярният изпълнител Andrei Stefanescu не скриха възхищението си от българите.

Веднага след това Цвети и Светльо направиха и медийно представяне в хитовото шоу Exclusiv VIP (Prima TV). Те получиха и още една покана от съседна Румъния, която и по думите на двамата няма как да откажат.

Дует EXPOSE хит в Румъния и продуцентски договор

Съвсем скоро предстои българският дует да се завърне в северната ни съседка, за да направи концерт на футболен стадион, кръстен на легендата на българския футбол Христо Стоичков.

Изявата е по изричното желание на българската общност и по покана на Венци Рангелов. Не е тайна, че българската футболна легенда Христо Стоичков подкрепя дуета и Цвети и Светльо навсякъде са облечени изцяло с новите модели на неговия моден бранд.

Още

Leave a Comment