Ели Раданова представя “the way” – третото парче от предстоящия си албумКлипове и песни 

Ели Раданова представя “the way” – третото парче от предстоящия си албум

Една от най-младите участнички от Music Idol – Ели Раданова, все по-уверено стъпва на родната сцена със свои песни. Изпълнителката, която имаше своя звезден старт още на 17 години в третия сезон на Music Idol, днес е пораснала, уверена и посветена на мисията да създава собствена музика.

Ели представя “the way” – третото парче от продукцията, която тази пролет ще наричаме дебютен албум. Песента написват заедно с Венци Дреников, а смесването и мастерирането са поверени на Момчил Борисов.

Кадрите са заснети от Стоян Гребенаров, а монтажа на видеото прави изпълнителката. Залагат на идеята да разкажат за интимния свят на една дама, която се увлича от първите трепети на нова романтична история. Ели загатва, че в хода на лентата, по-наблюдателните зрители ще открият заглавията на песните от предстоящия студиен албум.

Ели Раданова споделя, че тази премиера е пореден успех за малкия им, но сплотен колектив. През юли миналата година пускат първия сингъл, който си проправя път към световния музикален пазар – “Funkylicious” звучи в множество радиостанции в САЩ, Австралия, Обединеното Кралство, Нидерландия, Германия, Франция и други.

Втората песен, която промотират – “a friend, a lover”, затвърждава усещането, че с екипа вървят в правилна посока. Сингълът намира почетно място в някои от големите плейлисти на дигиталните платформи и радва почитателите на по-бавното темпо и меланхоличното звучене.

Още

Leave a Comment