Coca Cola The Voice Happy Energy Tour 2022Новини 

Започна Coca Cola The Voice Happy Energy Tour 2022

Днес стартира най-мащабното музикално събитие у нас – Coca Cola The Voice Happy Energy Tour 2022. Турнето започва с пилотен концерт в парк „Лаута“, Пловдив този четвъртък от 19.00 ч.

„Чувството да съм отново на сцена е страхотно, особено след 2 години пауза. Турнето е с десет годишна история и очаквам да има голям форум. Съществува една магия в това турне, която трудно може да се опише ако не си в там. На него винаги се събират най-горещите и актуални артисти, които са направили най-готините парчета през последните години. Зарядът, който ние и публиката получава е уникален. Първият път когато участвах на турнето го откривах като новобранец, а следващата година го закривах. Затова и имам голям сантимент към приятелите ми от Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour “ – разкрива Криско в „Здравей, България“.„

Дара Екимова е още една от звездите на концертната обиколка. Певицата споделя с вълнение: „Много съм развълнувана от участието си, тъй като когато бях малка и съм го посещавала, съм си мечтала да бъда на тази сцена. Цялото турне е едно от най-значимите неща в българската поп-музика. Супер щастлива съм и нямам търпение да се кача на сцената. За мен това участие ще е много специално“.

От Coca-Cola ме поканиха мен и зрителите да играем една игра Music Race Game, която ще ни даде възможност да бъдем по-близо един до друг. Ще я осъществим утре вечер“, разказва за част от изненадите, които предстоят Дара.

Едни от най-актуалните БГ звезди излизат на сцената на турнето

„В шоуто зрителите могат да очакват над 10 изпълнители, сред които Криско, DARA, Billy Hlapeto и D3MO, Dara Ekimova, Тorino & Pashata, Михаела Маринова, RDMK, VICTORIA, DENI, DJ MASCOTA & mcP, гост звезди от Северна Македония рапърите 2Bona и балет NOVA. Ще бъде уникално събитие и предстоят още много изненади които няма да разкриваме “ – казва музикалният редактор на The Voice Андрей.

Следващите концерти ще са в Морската гара, Бургас на 6 юли и на площад „Княз Александър Батенберг“ в София на 10 септември от 20.00 ч.

Още

Leave a Comment