Иван Лечев силно емоционален в „Гласът на България“Новини Риалити 

Иван Лечев силно емоционален в „Гласът на България“

Двубоите в „Гласът на България“ стават все по-огнени и завладяващи, а треньорите ще се изправят пред все по-трудни избори измежду изключително силни и равностойни гласове.

Тази неделя точно в 20:00 часа по bTV на голямата сцена на шоуто ще се изправят последните осем двойки изключителни участници този сезон, които ще се впуснат в епични и майсторски вокални битки на световно ниво. С всяко следващо изпълнение в епизода градусът на настроението и емоциите в залата ще се покачва стремително нагоре.

След едно от изпълненията и думите на участник, най-опитният сред треньорите – Иван Лечев, толкова ще се развълнува, че дори няма да успее да сдържи сълзите си и ще се пошегува със себе си, че си бил обещал да не плаче този път.

“Това е, за което музиката е измислена – да ни причинява такива работи. Мислех, че няма да рева тая година” – заяви той.

Неведнъж ще предлагат и молят колегите си да „откраднат“ участниците, които се налага да отпаднат, а ще има ли нови „откраднати“ и кои ще са те, зрителите ще разберат съвсем скоро.

В последните вокални двубои всички в залата и пред екраните ще се насладят на възхитителни изпълнения, сред които песен от бродуейски мюзикъл, любими песни на кралицата Тина Търнър, рок идолите AC/DC, Billie Eilish и Khalid, и на любими български парчета на Дони и Нети, дует „Авеню“ и други.

Иван Лечев силно емоционален в „Гласът на България“

В невероятни вокални битки, които ще звучат и като завършени музикални дуети, в епизода ще се изправят – Донна Овчарова и Полина Алексиева, и Марин Русинов и Арканджело ДАнджело от отбора на Мария Илиева.

От отбор DARA един срещу друг ще излязат – Никол Антонова и Йосиф Бъмбин, и Валерия Войкова – ВАЛ и Александър Колев. От отбора на Миро сцената ще нажежат – Сараи Диаз и Мартин Александров, и Дани Илиева и Марио Николов. От отбора на Иван Лечев сили ще премерят Гергана Стоянова и Георги Арсов, и Алесандра Франческони и Мария Колева.

В началото на епизода „горещите столове“ в бекстейдж ще са заети от Бояна Карпатова (отбор Иван Лечев) , Бойка Щерева (отбор Мария Илиева), Александър Симеонов (отбор DARA) и Мария Стефанова (отбор Миро), а дали те ще успеят да запазят местата си до края и кои ще са участниците, които ще продължат към следващия решаващ етап в „Гласът на България“, този на НОКАУТИТЕ, ще стане ясно тази неделя от 20 ч. по bTV.

Още

Leave a Comment