Игор Марковски дари на Миро правата за "Гълъбо"Новини 

Игор Марковски дари на Миро правата за „Гълъбо“

“Гълъбо” с гласа на Миро отново ще лети свободно в българския ефир и в онлайн пространството. Това стана ясно от продуцента на проекта Игор Марковски, който сподели в социалната мрежа, че до дни видеоклипът ще бъде наличен в YouTube, видя Signal.bg.

Игор Марковски дари на Миро правата за "Гълъбо"

“Броени дни/часове до възраждането на клипа към песента “ГЪЛЪБО”. Ще бъде публикуван в официалната страница на МИРО в YouTube. На Вашето внимание – кадри от клипа, някои от тях цветни. Клипът е изпълнен в черно и бяло. С участието на Красена Ангелова и Димо Алексиев. Режисьори: Васил Стефанов и Стефка Николова. Продуцент и сценарист: Игор Марковски

p.s. Всички продуцентски права на песента “Гълъбо” (и клип към същата) бяха прехвърлени като акт на дарение (подарък) от моя страна към Мирослав Димов (МИРО). С този жест на добра воля “Гълъбо” вече е свободен да лети над света така, както трябва – в оригинал и така, както е създаден – свободен!” – написа Игор Марковски.

Игор Марковски дари на Миро правата за "Гълъбо"

Припомняме, че песента “Гъбъло”, изпълнявана от Миро, бе свалена от ефир и онлайн пространството преди повече от пет години. Тогава авторката на музиката и текста – Вида Пиронкова, забрани на изпълнителя да пее песента й.

Последваха няколко нови версии на песента, в изпълнение на Памела Калоянова и Евгени Минчев.

Продуцент на проекта, който предизвика мощна възхита и бързо се превърна в тотален хит, е Игор Марковски. Сега той подарява всички продуцентски права на песента и клипа към нея на Миро.

Още

Leave a Comment