Излезе късометражен филм с музика на Борислав Димитров – BOBOНовини 

Излезе късометражен филм с музика на Борислав Димитров – BOBO

Късометражният филм „Alkebu-lan“ с музика на Борислав Димитров – BOBO вече има своята официална премиера. Лентата, която е режисирана от Димитрис Георгиев, беше представена на връх рождения ден на BOBO – 22-и декември.

Късометражният филм „Alkebu-lan“ в YouTube:

Филмът „Alkebu-lan“ носи старинното име на Африка и буквално означава “Земята на черните”. Изборът на заглавието не е случаен – бащата на BOBO е от гвинейски произход.

Лентата съдържа песни от втория самостоятелен албум на R&B артиста със същото име, който ще бъде представен в началото на година.

Във филма участват двама от дуетните партньори на BOBO в новия му албум – младата джаз певица от Пловдив Мирослава Тодорова и популярният македонски рап изпълнител Slatkaristika.

“Alkebu-lan“ е продуциран от Вихър Найденов и Елена Дорошенко, за кинематографията отговаря Дамян Димитров, монтажът е на Виктория Караколева, а за продъкшан дизайна и стайлинга отговарят съответно Андреа Попова и Гроздан Михайлов.

Виктория и Маги Джанаварова. 22 е късметлийското число за BOBO, който издава първия си самостоятелен албум „22“ на 22 февруари 2020 година.

 

Още

Leave a Comment